Ga naar hoofdinhoud

Vragen

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zich vrij voelen om een vraag te stellen. Daarom kost het stellen van een vraag bij mij geen geld. Als het antwoord kort en bondig te geven is, stuur ik daar geen rekening voor.

Brainstormen

Wilt u samen met mij ‘brainstormen’ over uw interieur dan kan dat voor € 150,- incl. btw, excl. reistijd á € 45,- p/u incl. btw.

Modules

Deze optie start met een intake(gesprek) á € 75,- incl. btw, excl. reistijd á  € 45,- p/u incl. btw. Dit intakegesprek vindt meestal plaats bij de klant thuis of desgewenst op een inspirerende locatie. Na het intakegesprek kunt u kiezen uit modules van € 175,- / € 350,- of  € 525,- incl. btw, excl. reistijd á  € 45,- p/u incl. btw. Afhankelijk van de door u gekozen module weet ik hoeveel tijd ik er aan kan besteden. U kunt zelf aangeven wat ik voor u mag gaan ontwerpen of bedenken. Of misschien gaan we op pad om het één en ander op locatie te bekijken. De regie is aan u.

Grotere opdrachten

Bij uitgebreidere opdrachten werk ik op uur- / en commissiebasis. Dit licht ik graag aan u toe in een persoonlijk onderhoud.

Toegevoegde waarde GeWoonWim

Via gunstige inkoopkanalen en inschakeling van de beste specialisten, die hun vak verstaan, bespaar ik geld voor u en krijgt u een uitstekende kwaliteit.

Aldus krijgt u een origineel ontwerp, begeleiding en wordt u volledig ontzorgd. Uiteraard passend binnen het overeengekomen budget.